Eskişehir Mahmudiye Belediyesi ilçe merkezi ve ilçe sınırlarında bulunan tüm mahallelerde kullanılmak üzere Ankara Yeni Mahalle Belediyesi’nden kamyonet alımı gerçekleştirdi.

Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, vatandaşlara daha hızlı ve daha kaliteli hizmet vermek için araç sayısını her geçen gün arttırdıklarını belirterek, “ Bu yoğun girişimlerin sayesinde Yeni Mahalle Belediyesi’nden kamyonet alımı gerçekleştirdik. İlçeme desteklerini esirgemeyen Yeni Mahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a ilçemiz ve belediyemiz adına çok teşekkür ederim. Mahmudiye’ye daha hızlı ve daha çok hizmet için belediye olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kamyoneti ilçe sınırları içerisinde ilaçlama alanında kullanıyoruz. Teknolojik gelişmelere kayıtsız kalmayıp kendini yenileyen ve hizmet kalitesini artıran bir belediyecilik anlayışı ile mevcut araç filomuza güçlendiriyoruz " dedi.

19 mahallede hizmetleri arttırarak ve sürdürmek istediklerini ifade eden Başkan Gündoğan, filoya yeni katılan kamyonetin halka ve ilçeye hayırlı olması dileğinde bulundu.

Editör: TE Bilişim