Mihalıççıklılar Yaptırma Yaşatma Yardımlaşma Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Nurettin Kaba, Yönetim Kurulu üyeleri Ekrem Öncel, Ertuğrul Sakallı, dernek üyesi Fahri Uzun, Çalkaya Derneği Başkanı Yüksel Çelikateş ve Mihalıççık Gazetesi Sahibi Salih Güven Eskişehir Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdür Yardımcılığına atanan Mihalıççıklı Yaşar Eyvaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Mihalıççıklılar Derneği Başkanı Nurettin Kaba , “Eskişehir Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcılığına atanan hemşerimiz Yaşar Eyvaz’ın yeni görevi hayırlı olsun. Yaşar Beyi çok eskiden beri tanıyorum, kendisi çalışkan, dürüst ve bulunduğu kurumda her zaman Mihalıççıklılara yardımcı olduğunu bilmekteyiz. Bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum. Ayrıca dernek olarak zaman buldukça kamu kurum ve kuruşlarında görev yapan hemşerilerimizi ziyaret ediyoruz. Hal ve hatırlarını soruyoruz. Bunun yanında mesai dışında kalan vaktimizde hemşerilerimize zaman ayırarak başta üyelerimizi ve esnaflarımızı işyerlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinliyor ve çözüm üretmeye çalışıyoruz” dedi.

Eskişehir Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı Yaşar Eyvaz’da kendisinin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Mihalıççık yöresinin insanını sevdiğini her zaman elinden gelen yardımı yaptığını ve yapmaya devam edeceğini söyleyerek Mihalıççıklılar Derneği yönetiminin ziyareti için teşekkürler etti.

Editör: TE Bilişim