Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri’nin oğlunu köpek ısırdı. Yaşananları sosyal medya hesabından anlatan Diri, köpeği vurmak istediğini belirterek, “. Birbirimize öfkeyle sinirle kalp kırıyor veya can yakıyoruz. Ama belki de yarın bir gün direk birbirimize muhtaç olacağız. Kaybetmek kolay önemli olan yaşatmak bunun için mücadele etmek” dedi.

İşte Diri’nin o paylaşımı:

“Oğlum Emir hayvanları çok seviyor. Sokakta kedi köpek kuş ne görse sevmeye çalışıyor. Cumartesi günü bir sokak köpeğiyle oynamak isterken, köpek Emir’imin yüzünü ısırmış. Hastaneye götürüp aşı yaptırdık. Çok sinirlendim. Köpeği vurayım diye düşünürken dün kontrole hastaneye gittik

Doktor hanım bir aşı daha yaparak, “köpeğin gözlem altında tutulması gerektiğini ve 10-15 gün içinde ölürse hemen haber verilmesini söyledi” eğer köpek kuduzsa bir insanı ısırdıktan 10-15 gün içinde ölürmüş. Bizde Tepebaşı Belediyesi’ni aradık. Köpeği barınağa götürmeleri için. Sağ olsun hemen geldiler. Köpeği yakalayıp tam araca koyacaklardı ki; eşim Yağmur ağlayarak beni aradı Gitmesin ben bakarım ona diye. (Köpek Haller esnafının köpeği gibi 5 yıldır @sprpubesk İçinde duruyor) şimdi uzun uzun konuyu anlatma sebebime gelirsek oğlumu ısırdığı için sinirden öldürmeyi düşündüğüm köpeğin, oğlumun sağlığı için yaşaması gerektiği gerçeğiyle karşı karşıyayım. Öfkeyle bir hareket yapsaydım şu an bana da yakışmayacak bir sonuç olacaktı. Ne düşünürsek düşünelim. Eğer ecel gelmediyse bunun kararını biz veremeyiz. Şimdi ne mi yapıyorum Beyaz (köpeğin adı) yoldan karşıdan karşıya geçerken bile onu koruyorum. Ölmesin diye hareket ediyorum. Allah korusun Araba çarpıp ölse bile şimdi ben de oğlum için sıkıntı duyacağım. 2 gün önce sinirden ölsün dediğim Beyaza bu gün biri hoşt dese kavga çıkar. Tekrar anladım ki insan veya hayvan farketmez. Tüm canlılar bu dünyayı paylaşıyoruz. Birbirimize öfkeyle sinirle kalp kırıyor veya can yakıyoruz. Ama belki de yarın bir gün direk birbirimize muhtaç olacağız. Kaybetmek kolay önemli olan yaşatmak bunun için mücadele etmek. İnşallah Beyaz da Oğlum Emir de 5-10 gün daha sağlıklı sıhhatli bir şekilde bu süreci atlatır. Yarım kalan dostluklarına devam ederler. Beyaza olan öfkem şu an bir evlat sevgisine dönüştü. Birbirimize ne kadar kızarsak kızalım. Öyle yada böyle birbirimize muhtacız. Sevgiye muhtaç.”

Editör: TE Bilişim