Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nde çalışan personeli ile bayramlaştı. Bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Kurt, belediye çalışanlarının birbirleri ile dayanışma içinde olması gerektiğini vurguladı.
Başkan Kurt, belediye personeli ile bayramlaşarak Ramazan Bayramı’nı kutladı. Odunpazarı Belediyesi’nde çalışan personel ile belediye meclis salonunda bir araya gelen Başkan Kurt, Park ve Bahçeler Müdürlüğü Atölyesini ziyaret etti. Çalışanlarla bayramlaşan Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nde çalışanlarının bir aile oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.
Başkan Kurt, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Odunpazarı Belediyesi’nde biz bir aile oluşturmaya, birbirimizle dayanışmaya gayret etmeliyiz. Yaptığımız çalışmalar Eskişehir’de de Türkiye’de de beğeniliyor. Ben birlikte çalıştığım arkadaşlarımdan, sizlerden memnunum. Şimdiye kadar çok ciddi bir şikayet almadık. Herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil. Herkes aynı olaya aynı pencereden bakmak zorunda değil. Dolayısıyla birbirimizi anlamamız, öğrenmemiz lazım. Bu da zamanla olacak. Biz burada huzurlu bir çalışma ortamı yakaladığımıza inanıyoruz.”
Bayramlaşmaya Belediye- İş Şube Başkanı Güney Demirdaş ve Türk Yerel Hizmet- Sen Şube Başkanı Hasan Hüseyin Uygun, Bem Bir-Sen Eskişehir Şube Başkan Yardımcısı Fethullah Özsarı ve Odunpazarı Belediyesi Tüm-Bel-Sen sendika temsilcisi İlker Karakaş da katılarak, belediye personelinin bayramını kutladı.
Editör: TE Bilişim