Odunpazarı Belediyesi vatandaşlara daha kaliteli bir hizmet sağlamak amacıyla araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Odunpazarı Belediyesi bünyesine kattığı yeni araçlarla hizmet alanını genişletiyor, kaliteyi arttırıyor.
Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Şantiyesi’nde yapılan törene, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, CHP Eskişehir İl Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demirbilek, Eskişehir Özel Halk Otobüsçüleri Odası Başkanı İbrahim Altunoğlu, Odunpazarı Belediyesi Meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve daire müdürleri katıldı. Gerçekleştirilen tören ile belediyenin araç filosuna 1 adeti bağış olmak üzere 5 adet 2’nci el halk tipi otobüs, 4 çarpı 4 traktör, mini yükleyici, kazıcı yükleyici ve forklift olmak üzere 4 adet iş makinesi katıldı.
Törende konuşma yapan Başkan Kurt, “Odunpazarı Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı araç filosuna yeni katılımları gerçekleştiriyoruz. Israrla vurgulamaya çalıştığımız üreten belediye hedefimizi her gün daha da pekiştirerek sürdürüyoruz. Şu anda belediyemiz bünyesinde yeni alınan araçlarla birlikte araç filosu 155 araca ulaştı. 155 aracın 125 adeti değişik boyutta araçlar, 30 adedi ise, değişik boyutlarda iş makinelerinden oluşuyor. Geçen yıl büyük bir törenle gerçekleştirdiğimiz araç alımları bizi büyük ölçüde rahatlattı. Bu yıl geçen yıldan kalan eksikleri tamamlamak üzere yeni araç katılımlarını sağlıyoruz. İş Makineleri olmazsa olmazlarımız ve iş makinelerini çoğaltacağız fakat servis otobüslerine belediyenin gerçekten ihtiyacı var. Şimdiye kadar servis otobüslerine kiralar ödedik. Artık kira ödemeden kendi servis araçlarımızla hizmet vereceğiz. Yeni katılan 5 servis aracıyla birlikte şu anda 8 adet taşımacılık yapabilecek otobüse sahibiz. Odunpazarı Belediyesi sosyal demokrat anlayış içerisinde hareket eden ve yaptığı bütün işlerde hizmet üreten bir kurum. Şunu ısrarlar söylemek istiyorum çalmadan da iş yapılabilir, çalmadan da yol yapılabilir ve araç alınabilir. CHP’li belediyeler bunun en temel göstergesidir. Hiç kimse çalmamalı ve haksız kazanç elde etmemeli. Umuyorum ki bunu Türkiye’de de gerçekleştirecek ortam doğar” dedi.
Konuşmanın ardından Başkan Kurt, Eskişehir Özel Halk Otobüsçüleri Odası Başkanı İbrahim Altunoğlu’na Odunpazarı Belediyesi’ne hibe olarak verilen otobüs konusunda gösterdiği çaba için teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Kurt, daha sonra otobüsleri ve iş makinelerini inceledi.
Editör: TE Bilişim