Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu’na (KESK) bağlı Eskişehir Sağlık, Sosyal Hizmet Sendikası Şubesinin Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapılan olağan genel kurulu’nda Dr. Birtürk Ökavak yeniden seçilerek güven tazeledi.

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile çok sayıda sendika şube başkan ve üyelerinin katıldığı kongrede yapılan seçimde sendikanın yeni yönetim kurulu üye ve başkanı belirlendi.

Sağlık sektöründe çalışanların karşılaştıkları sorun ve taleplerinde dile getirildiği genel kuruldaki seçimde Sağlık, Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Şube Başkanlığına Birtürk Özkavak yeniden görevlendirildi. Tek listenin yer aldığı seçimde yeni yönetim kurulu üyeleri de şu isimlerden oluştu. Özge Yılmaz, Erhan Kamış, Dilek Yeşilırmak, Burcu Keleş, Bülent Yıldırım ile Osman Gündoğmuş.

Denetleme Kurulu; Recep Akçelik, Gürcan Göleci, Mustafa Geren, Burhan Kervan, Betül Güvenç Kamış, Disiplin Kurulu; Murat Bozan, Hiran Niron, Birol Yüksel, Ramazan Keyik, İclal Akgün, üst kurul delegeleri; Birtürk Ökavak, UMut Özge Yılmaz, Dilek Yeşilırmak, Burcu Keleş, Bülent Yıldırım ve Ozman Gündoğmuş.

Editör: TE Bilişim