Manşet Gazetesi’nin 21. sayısı çıktı. Her sayısında dolu dolu içeriği ve gündem yaratan haber ve söyleşileri ile dikkatleri üzerine çeken Manşet Gazetesi’nin aralık sayısı çıktı.

Manşet Gazetesinin yeni sayısının manşetinde, Eskişehirli bir profesörün devrim yaratacak buluşu yer alıyor. Profesörün bu buluşu hem Eskişehir hem de Türkiye gündeminde ses getirecek. Manşet Gazetesinin yeni köşesi “Engelsiz başarı hikayeleri” bölümünde ise down sendromlu İrem’in başarı öyküsü, azmi ve hayalleri yer alıyor.

Bu sayıda dikkat çeken bir başka söyleşi ise, grafitti sanatçısı Nubplus ile gerçekleştirdiğimiz sohbet olacak. 17 yıldır grafiti yapan Nubplus grafiti yaptığı için insanlar tarafından kovalanırken bugün bu işi nasıl ticaret döktüğünü Manşet okurları için anlattı.

Esgazete’nin canlı yayın konuğu olan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un dobra açıklamaları yine bu sayıda okuyucularımızı bekliyor. Bu sayıda dikkat çeken bir başka sayfa ise 2018’de 40. yılını kutlayacak Pino’nun sahibi Murat Gürcüoğlu ile gerçekleştirdiğimiz söyleşi.

Uzman Klinik Psikolog Hilal Aktaş’ın ergenlik dönemine ilişkin ailelere altın değerindeki tavsiyeleri de yine yeni sayımızda yer alıyor.

Editör: TE Bilişim