Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz Eskişehir Ticaret Odası’nın, 7 Ekim 2017 tarihinde yapılması beklenen seçimleri, Bakanlar Kurulu kararıyla diğer tüm illerle birlikte 2018 yılı Nisan ayına ertelenmesi ile ilgili açıklama yaptı. Tekgöz, “Karar Resmi Gazete’de yayımlanarak kesinleşmiştir.

Öncelikle bu kararın herkese hayırlı olmasını dileriz.

Zamandan bağımsız olarak çıktığımız bu yolda, çok çalışarak tüm üyelerimize dokunmayı, değişim gereğine duyduğumuzinançla bu değişimi başlatmayı hedefledik. Koyduğumuz hedefe ulaşma adına her zaman, sanki seçim yarın olacakmış gibi, projelerimizi hemen hayata geçirecekmiş gibi hazır olacağız ve çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Kapımızı ve gönlümüzü sonuna kadar açtığımız Eskişehir ticaret erbabının, önümüzdeki süreçte de yolumuza ışık tutacak değerli görüş ve önerilerini dinleyerek, sessiz çoğunluğun sesi olmaya gayret göstereceğiz.

Eskişehir’in, şehir ticaretinin kaderini belirleyecek bu hizmet yarışında kente iz bırakmak adına, değişim için attığımız kararlı adımlar tüm heyecanı ile sürecek. Değişmeyen tek şey değişim olması gerekliliğidir.”

 

Editör: TE Bilişim