Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, 7 Ekim 2017 tarihinde yapılacak olan oda seçimleri çalışmaları kapsamında Anadolu Kültürümüzün önemli bir değeri olan Eskişehir Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı’na ziyarette bulundu.

Seçim çalışmalarına hız veren ve gittiği her yerde büyük ilgiyle karşılanan Başkan Adayı Sezer’in son durağı Eskişehir Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı oldu. Ziyaretinde Vakıf Başkanı İsmail Kılıç ve yönetimi tarafından karşılanan Sezer, kendisine gösterilen ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yapılan görüşmede şehrin ticaret yaşamına dair gözlemlerini aktaran Sezer, Ticaret Odası Başkanlığına getirildiği takdirde STK’lar ile birlikte ticarete yön verecek çalışmalar yapacaklarına vurgu yaptı.

Sezer’i konuk eden Vakıf Başkanı İsmail Kılıç ise, Sezer’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Kılıç, Başkan Adayı Sezer’in şehrimizin kültürel zenginliklerine verdiği değeri bildiklerini dile getirerek kendisine 7 Ekim’de yapılacak olan seçimlerde başarı dileklerini sundu.

Son derece samimi ortamda gerçekleşen ziyaret karşılıklı fikir alışverişi ile son buldu.

Editör: TE Bilişim