Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü, 2 – 8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeni ile Ankara’da bulunan ve Avrupa’da ilk, Türkiye’de tek LÖSEV Sağlık Kenti olan LÖSANTE’yi ziyareti etti.

LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi’ni ziyaret eden Dr. Jale Nur Süllü, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeni ile ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek “Çocuklarımızın yaşamlarına değer veren LÖSEV’in bu örnek projenin oluşturulmasında gösterdiği başarı büyük bir mücadele öyküsü. Büyük fedakârlıklarla kurulan ve başarılı bir şekilde yönetilen LÖSANTE’nin tam kapasite ile çalışması daha fazla sayıda çocuğa umut olması anlamını taşımaktadır. Son derece donanımlı, çok güzel planlanmış, tüm branşlara hizmet verebilecek bir hastanenin tam kapasiteyle çalışabilmesi için bizler üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Bakanlığı da bu konu ile ilgili duyarlı olmaya ve göreve davet ediyorum. Ayrıca Lösemili çocuklara yaşamını adayan LÖSEV’in kurucusu ve başkanı Sayın Dr. Üstün Ezer’i ve ekibini bu konuda kutluyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü daha sonra sosyal medyada lösemili Çocuklar Haftası’nda farkındalık yaratmak için başlatılan kampanyaya destek olmak için maskesini takarak mesajını paylaştı.

Editör: TE Bilişim