Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Osman Özbakır, ETO Başkanı Metin Güler’e gerçekleştirdiği ziyarette borcu olan mükellefler için düzenlenen torba yasanın önemini aktardı. 
Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Osman Özbakır, beraberindeki grup müdürleri Sedat Şahin ve Hüseyin Acar ile birlikte Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ile bir araya geldi. ETO’da gerçekleşen görüşmede Meclis Başkanı A. İskender Bayar ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Zeyrek de yer aldı. Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Osman Özbakır yeni düzenlenen torba yasanın tüccar ve sanayicilere vergi, SGK ve aidat borçlarını ödemede çok önemli kolaylıklar sunduğunu ifade etti. 
Borçları yapılandırma fırsatı 1 Aralık 2014’te sona eriyor 
Yasa kapsamındaki uygulamalarının kamuoyu ile paylaşılmasının önemine de dikkat çekilen görüşmede, torba yasanın tüm detaylarıyla aktarılması için vergi dairelerine başvurulması gerektiği ifade edildi. Görüşmede torba yasadan yararlanmak isteyen mükelleflerin en geç 1 Aralık 2014 tarihine kadar borçlarını yapılandırılması gerektiği kaydedildi. Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, torba yasa hakkında Eskişehir Sanayi Odası ile birlikte üyelerini bilgilendirmek adına ilan, sms ve mail yolu ile çalışmalarda bulunduklarını ifade etti.

Editör: TE Bilişim