Tümsiad Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz, Etkin Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Naci Karakuyu'yu ziyaret etti.

Etkin Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Naci Karakuyu, Okulların 2009 yılında , Etkin Eğitim Danışmanlık olarak Eskişehir’de hizmet vermeye başladığını belirterek, “Zeka ve hafıza teknikleri, dikkat dağınıklığı merkezi olarak faaliyetlerine başlayan kurum, bu çalışmalarla öğrencinin akademik başarısına zemin hazırlayıp eğitim aşamasında her türlü etkenin azaltılması ve ortadan kaldırılması amacıyla kurulmuştur” dedi.

Kampüs Gurup, Etkin Çocuk, Kampüs Etüt, Etkin Etüt olarak okul öncesi eğitim , ana okul, ilk öğretim , orta okul , lise ve mezun öğrencilere eğitim verdiğini kaydeden Karakuyu, “Eğitim anlayışımız ‘HER ÖĞRENCİ ÖZELDİR’  düşüncesi merkeze alınarak şekillenmektedir. Bu düşünce çerçevesinde her öğrenciye yaklaşım tarzımız yapılan analiz ve değerlendirmelerde ortaya çıkmakta ve Etkin Eğitim modelinin uygun gördüğü uygulama kişiye uygun olarak uygulanmakta.

Bu çerçevede danışmanlık faaliyetleri sürdürülürken eğitim alanındaki ders çalışmalarımız devam etmektedir. Genel olarak ifade etmemiz gerekirse iki kanatlı olan eğitim anlayışımız danışmanlık ve akademik olarak çerçevelenmekte” dedi.

“Biz Tümsiad çatısı altında büyük bir aileyiz” diyen Engiz, üyelerle diyalogları daha da artırarak devam edeceğini, ne iş yaptıklarını tüm üyelere tanıtıp, alışverişin artarak devam edeceğini söyledi.

Başkan Engiz ziyaret anısına Etkin Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Naci Karakuyu 'ya 16 Büyük Türk Devletinin para üzerine basılı sembolik bayraklarını hediye etti.

Editör: TE Bilişim