TÜRKAV (Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı) Eskişehir Şubesi, geçtiğimiz ay, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi'ne düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden, Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesinde Fakülte Sekreteri olan Fatih Özmutlu (48) için Mevlid-i Şerif programı düzenledi.

TÜRKAV Eskişehir Şubesinde düzenlenen programda Mehmet Emir ve Mehmet Günyüzü hocalar merhum Fatih Özmutlu ruhuna Mevlid-i Şerif dışında Yasin-i Şerif ve salavat okudu.

Yoğun bir katılımın olduğu programa özel davetli olarak merhum Fatih Özmutlu’nun babası Arif Özmutlu, MHP İl başkanı İsmail Candemir, MHP Tepebaşı ilçe başkanı Uğur Yüceses, Eskişehir TÜRKAV başkanı Hasan Sezer, Yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Haydar Urfalı, Türk Sağlık-Sen başkanı Hüseyin Kararman,  Türk Haber-Sen İl Temsilcisi Ramazan Yerlikaya, MHP Odunpazarı ilçe yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir ülkü ocakları başkan vekili, Yunusemre, Tepebaşı ve Odunpazarı ülkü ocak başkanları, MHP Eskişehir Milletvekili aday adayları, Ülkü ocakları üniversite teşkilatı, MHP mahalle temsilcileri sendika ve dernek temsilcilerinin yanı sıra birçok davetli katıldı.

Eskişehir TÜRKAV İl başkanı Hasan Sezer yaptığı konuşmada,  “Bu akşam burada (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi'ne düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden, Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesinde Fakülte Sekreteri olan arkadaşımız, dostumuz, kardeşimiz Fatih Özmutlu için Mevlid-i Şerif programı düzenledik. Fatih Bey tam bir Anadolu çocuğu, vazife şuuru yüksek, samimi şuurlu bir dava adamıydı. Biz Fatih Bey’den Rabbimizin katında şahidiz. Fatih kardeşimiz Rabbine kavuştu. İnşallah kabri cennetbahçelerinden bir bahçe olur. Kabri nur mekanı cennet olsun’ dedi.

Katılımcılar merhum Fatih Özmutlu’nun babası Arif Özmutlu ile sohbet edip elini öptüler. Duaların ardından katılanlara pise, ayran ve çay ikram edildi.

Editör: TE Bilişim