Eskişehir Valisi Azmi Çelik ve eşi Emel Çelik, Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonda şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Anıl Gül’ün ailesini evinde ziyaret ederek, bayramlaştı.
Anne Türkan ve baba Yücel Gül’ü Gültepe Mahallesi’ndeki evlerinde ziyaret eden Vali Çelik ve eşi Emel Çelik, bu vatan uğruna canları seve seve veren şehitlere Allah’tan rahmet diledi. Vatanın birliğini ve beraberliğini bozmak isteyenlerin bu amaçlarına ulaşamayacaklarını dile getiren Vali Çelik, “Şehidimiz hepimizin şehidi, bu vatanın bir parçası, vatan evladıdır. Bizim inancımız gereği şehidimiz kutsal bir mevkidedir. Bizler devlet olarak her zaman yanınızda olacağız. Ben ve eşim her zaman sizin yanınızda, yakınınızdayız” dedi.
Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini aktaran Vali Çelik, Türk milletinin birlik ve beraberliğini, kardeşlik ve yardımseverliğini kimsenin bozmayacağını önemle vurguladı. Vali Çelik, Türk milletinin inancını kimsenin yenemeyeceğini sözlerine ekledi.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti aktaran Gül ailesi de, kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan devlet büyüklerine teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim