• DOLAR 32,50 %0.32
  • EURO 34,71 %0.29
  • ALTIN 2.409,93 %1.25
  • BİST100 10.046 %-0.37
  • BITCOIN 58.000 %-4.29
  • ETHERIUM 2.913 %-1.92
14°

Anadolu üniversitesi Haberleri

anadolu üniversitesi haberleri ve güncel anadolu üniversitesi gelişmeleri, anadolu üniversitesi ile ilgili tüm video, anadolu üniversitesi fotoğrafları ve anadolu üniversitesi haberleri Esgazete -eskişehir son dakika haberleri sitemizde


Kültür sanat

Prof. Dr. Özer: “Suat Derviş, Cemal Refik ve Sait Faik Abasıyanık’ı Türkiye Cumhuriyeti kurulduktan sonra ilk röportaj yazarları olarak, röportajın...

Spor

3. Lig'de mücadele eden Anadolu Üniversitesi Kemerkent Bulvarspor maçından 2-2'lik skorla ayrıldı. 

Spor

TFF 3. Ligde play-off bölgesi için iddiasını sürdüren Anadolu Üniversitesi, 13. haftada oynayacağı Efeler 09 maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Spor

TFF 3. Lig’de mücadele eden Anadolu Üniversitesi, son haftalarda aldığı galibiyetlerle play-off iddiasını devam ettirdi.

Spor
Kültür sanat

Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Grafik Sanatlar Bölümü tarafından düzenlenen '100'lerle Atatürk Fotoğraf Sergisi' kapılarını sanatseverlere açtı.

Spor

  Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi, ilk yarıyı 2 farkla önde kapattığı Elazığspor deplasmanında üstünlüğünü koruyamadı ve 3-2 mağlup oldu.

Gündem

Anadolu Üniversitesi, Cumhuriyet'in 100’üncü yılı nedeniyle öğrencilerin en çok tercih ettiği menüyü ücretsiz bir şekilde sunarken, yemekhane önünde uzun kuyruklar...

Asayiş

Eskişehir Emek ve Demokrasi Platformu bileşenleri bugün Anadolu Üniversitesi önünde Eskişehir'de bir haftada yaşanan iki öğrenci intiharını protesto etti.

Kültür sanat

Eskişehir'i sokak sokak gezip, sevdiği yerlerin önüne şövalesini yerleştiren Cengiz Ferhat Alioğlu, farklı tekniklerle yaptığı çok sayıda resmini Suret-i Eskişehir...

Gündem

Zafer Partisi’nden üniversiteye tepki: Ailelerin size emanetine böyle mi sahip çıkıyorsunuz?

Gündem

Anadolu Üniversitesi'nin yaşamını yitiren R.A. için sosyal medya hesabından yaptığı taziye açıklamasına sınırlama getirmesi tepki çekti.