Etek modelleri arasında kısa etek hep ayrı bir yere sahiptir. Giyen kişilere hoş bir şıklık katar. Özel bir stil olduğu için yakıştırarak giymek değerini arttırır. Kısa etekler boy olarak değişir. Diz üzerinde, diz kapaklarında ve süper mini boyunda kullanılabilir. Modeller dar, plili, büzgülü lastikli, kloş kesimli olabilir. Tek ortak noktaları kısa olmaları.

Birçok farklı modelde olabilen kısa etek modelleri uygun bir üst giysiyle mükemmel bir şıklığa kavuşur. Kadınların severek tercih ettiği kısa boy etekler aynı zamanda cesaretin de bir yansıması.  Genellikle gençlerin favori giysisi olan kısa etekler cıvıl cıvıl renkleriyle ve modelleriyle dört mevsim giyilmektedir.

Kısa Etek Nasıl Kombinlenir?

Neşeli bir giyim tarzı olan kısa etek, kombinlenmesi kolay bir parçadır. Örneğin diz üzerinde plili bir eteği, uzun bir çizmeyle ve üzerine giyilen blazer bir ceketle şık bir görüntüye büründürebiliriz. Sayısız kombin türünün uygulanabileceği kısa etek modelleri meraklıları için her tür kumaş ve renkte satışa sunuluyor. İncelemek ve satın almak için aşağıdaki linki https://www.axxelgulertekstil.com/etek-modelleri ziyaret edebilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM