Hazırlıkları uzun süredir devam eden “Kral Midas’ın Hazinesi” adlı sinema filminin çekimleri Eskişehir’de başlıyor. Aksiyon ve komedi üzerine keyifli bir senaryosu bulunan filmin oyuncu kadrosu çekimlere başlamadan önce basının karşısına çıkacak.

Yıldızlar bu filmde buluşuyor

Başrolde “Sabit Kanca” tiplemesiyle büyük bir hayran kitlesi edinen İsmail Baki Tuncer’in yer aldığı filmin oldukça iddialı bir kadrosu var. Başta Orhan Aydın, Yaşar Alptekin ve Serkan Şengül gibi ünlü oyuncuların bulunduğu kadroda güzel oyuncu Sinem Karanfil ve “Havam Yerimde” albümüyle 2018 yılının en iyi çıkışını yapan Aleyna Dalveren de yer alıyor.

İstanbul ve Eskişehir’de çekilecek

Cinemedya’nın yapımcılığını üstlendiği “Kral Midas’ın Hazinesi”nde yönetmen koltuğunda ise Mesut Çetin oturuyor. 28 Eylül’de İstanbul ve Eskişehir’de çekimlerine başlanacak film, üç kafadarın bir tesadüf sonucu Kral Midas’ın hazinesinin haritasını ele geçirmeleriyle başlıyor ve sürprizlerle devam eden komik bir define hikayesini ele alıyor.

Filmin çekimlerinin bir bölümünün gerçekleşeceği Eskişehir Çifteler Sakaryabaşı Tesisleri’nde gerçekleştireceğimiz basın lansmanında siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmekten onur duyarız.

Editör: TE Bilişim