1990 yılında İstanbul’da doğan Bulut Seda Alpman, bu zamana kadar verdiği kararlarla ve aykırı yaşantısıyla dikkat çekmiştir. Ünlü rapçi daha yaşamının ilk yıllarında dikkat çekmeye başlamıştır. Onun sıradışı hayatı ilkokul sıralarındayken başlamıştır. Okul disiplinine uymayan tavırları ile dikkat çeken Rota; 5 farklı okul değişikliği yapmıştır. Her okulunda farklı bir sorunla karşılaşan Alpman; ailesindeki yaşadıkları nedeniyle aykırı davranışlar göstermektedir.

Bulut Sedat Alpman’ın Sadece Müzik Kariyeri Yok!

Okul hayatından sonra meslek seçiminde kararsız karakterini devam etmiştir. Biz onu sadece rapçi olarak bilsek de aslında onun pek çok mesleği bulunmaktadır. Kendi sahne lakabıyla bir şirket kurmuştur. Rota Managament ismini verdiği şirketinde kurucu olarak görev almaktadır. Bunun yanı sıra risk uzmanlığı, stratejik yönetim uzmanlığı gibi birçok mesleğe de elini atmıştır.

Henüz 16 Yaşında Bir Çocuktu

Ailesiyle yaşadığı sorunlar sebebiyle tek başına yaşamaya karar verdi. Bu kararı verdiğinde henüz 16 yaşındaydı. Evde tek başına yaşamaya başladığında ise şirket kurmaya karar vererek az önce de dediğimiz gibi kararını uygulamaya döktü.

2012 Yılında Çıkardığı Albümle Olay Oldu

2012 yılına geldiğimizde Kül isimli bir albüm çıkardı. Bu albümündeki Yeni Bir Yol şarkısıyla birçok kişi tarafından dinlenmeye başladı. Şarkının klibi de yayınlandıktan sonra başarılı bir izlenme sayısına ulaşmıştı. 2012 yılı onun için verimli geçti.

2012 Yılında Yaptığı Düetle Daha Fazla Ön Plana Çıktı

2012 yılında Harun Adil ve Can Ulak ile beraber bir düet yaptı. Yaptıkları düetin klibi de Youtube üzerinden yayınlandı. Siyası Avantür isimli şarkı herkesin dikkatini çekmişti. Alpman’ın imzası bulunan mp3 formatlı müzikleri için önerimiz Rota Şarkıları indir

Kukla İsimli Şarkısı Tutuklanmasına Sebep Oldu

2019 yılında yaptığı Kukla isimli şarkıya klip çekip Youtube üzerinden yayınlandı. Daha sonra alınan kararla kendisi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kaynak: Muzik indir

Editör: TE Bilişim