Gençler, istedikleri bölümü, yaşadıkları şehir dışında bir üniversitede kazandıklarında onlar için barınma çok önemli hale gelir. Türkiye'nin ekonomik ve kültürel başkenti olan İstanbul'da pek çok üniversite var.

Buradan bir üniversite kazanan gençler, İstanbul kyk yurtları araması için siteden yararlanabiliyor. Sitede, İstanbul'un farklı lokasyonlarında bulunan tüm yurtlar görülebiliyor. Ancak, site İstanbul'daki KYK yurtları dışında Türkiye genelindeki yurtlar konusunda çözümün adresi olmayı başarıyor.

Türkiye Geneli KYK Yurtları

Türkiye'nin birçok kentinde KYK yurdu var. Sitede, tüm kentlerimizi alfabetik olarak sıralanmıştır. Kullanıcı, hangi kentimizde yurt bulmak istiyorsa, o kentin üzerine tıklıyor ve söz konusu şehirdeki KYK yurtlarının tam listesini görebiliyor. Site, sayesinde hem öğrenciler hem de aileleri barınma sorunlarını çözmüş olduklarından rahatlıyorlar. Bu anlamda site, önemli bir eksikliği gideriyor.

Ankara KYK Yurdu Bul

Türkiye'nin başkenti olan Ankara'da OTDU, Ankara ve Hacettepe olmak üzere birçok prestijli üniversite yer alıyor. Bu kentimizde, üniversite kazanan öğrenci için yurt bulmak hiçte zor değil. Site, Ankara kyk yurtları konusunda oldukça geniş bir arşive sahip. Öğrenci, nerede bir yurt arıyorsa, site sayesinde kolayca bulabiliyor.

İzmir Erkek KYK Yurtları

İzmir'de üniversite okuyacak olan gençler, İzmir kyk yurtları için aynı şekilde siteden yararlanabiliyorlar. Sitenin son derece geniş bir veri tabanı var. Erkek öğrenciler, aramalarını bu doğrultuda filtreleyerek, erkek öğrenci yurdu bulabiliyorlar. Kız öğrenciler de, İzmir'in çeşitli yerlerinde kendilerine en uygun KYK yurdunu site sayesinde bulabiliyorlar. 

Editör: Mustafa YILDIRIM