Sağlıklı bir yaşam sürdürebilmenin en önemli kuralının bilgili ve bilinçli olmak olduğunu her fırsatta vurgulayan Özel Medline Eskişehir Hastanesi doktor ve çalışanları, bu konuda farkındalık yaratmaya çalışıyor. Bu anlamda son olarak Metro Toptancı Marketi çalışanlarına “Meme kanseri semineri” düzenleyen Özel Medline Eskişehir Hastanesi, muayene ve tetkikler konusunda Metro çalışanlarını bilgilendirdi.

 

Akciğer kanserinden sonra dünyada en sık görülen kanser türü olan meme kanseri, kadınlarda erkeklere oranla 100 kat daha sık görülür. Birçok hastalıkta olduğu gibi meme kanserinin de erken teşhis ile önlenebileceğinin altını çizen Özel Medline Eskişehir Hastanesi doktorları meme kanseri üzerine Metro Toptancı Marketi çalışanlarını bilgilendirebilmek için bir seminer düzenledi.

 

Seminer kapsamında Medline Eskişehir Hastanesi’nden Op. Dr. Tolga Hüner tarafından bayan personele yapılan sunum da; meme kanserinin nedenleri ve belirtileri aktarıldı. Kötü huylu tümör, silikon meme maketi üzerinde katılımcılara görsel olarak da sunuldu.

 

Sunumu gerçekleştiren Op. Dr. Tolga Hüner: “Meme kanserinden yılda 14 bin ölüm yaşanırken her yıl 1 milyon yeni vaka daha ortaya çıkıyor. Meme kanseri ile karşı karşıya kalan hastaların tedavisine ilk evrede başlayabilmek için erken teşhis oldukça önemlidir. Bu anlamda Metro Toptancı Marketi çalışanlarını da bilgilendirerek, hastalığın önemine dikkat çekmek istedik” dedi.

 

Editör: TE Bilişim