Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen ve Terziler Esnaf Odası Başkanı Süleyman Döner, Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin düzenlediği 2022 yılı mezuniyet törenine katıldı.

Törende Birlik Başkanı Ekrem Birsen yaptığı konuşmada, Gazi Meslek Lisesi’nin şehir merkezinde olması dolayısıyla çıraklık ve kalfalık eğitimine önemli katkılar sağlayacağını belirtti. 15 Haziran 2022 Çarşamba günü mezun olan 217 öğrencinin, şehrimizde eksikliği hissedilen eleman sıkıntısını giderme bakımından çok önemli olduğunu ifade eden Ekrem Birsen; “Gazi Meslek Lisesi’nden mezun olan öğrencilerimiz, ülkemiz ve kentimizdeki esnaf ve sanatkârlarımıza önemli katkılar sağlayacak” diye konuştu.  Birsen, daha sonra mezuniyet programında bu yılı okul birincisi olarak tamamlayan Ömer Ali Erdoğan’a ödülünü verdi.

Birlik Başkanı Birsen, mezuniyet programı sonunda Gazi Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Dr. S. Sırrı Kabadayı'ya bugüne kadar eğitime verdikleri katkıları ve hizmetleri için teşekkür plaketi verdi.

Editör: Mustafa YILDIRIM