Otel nevresim takımı normal nevresim takımlarına göre daha dayanıklı olmalıdır. Bunun sebebi daha sık kullanıldığı ve uzun süre gitmesi gerektiğidir. Kullanılan kumaşlar her zaman için kaliteli seçilmelidir. Bunun sebebi otelde kalan kişilerin rahat etmesi ve rahat ettiklerinde otelde tekrar konaklama isteklerinin gelmesinden kaynaklanmaktadır. Bu durum sadece nevresimlerde değil otel havlusu ve otel içerisinde bulunan tüm malzemelerde geçerlidir.

Kalitesiz malzemeler hem oteli masrafa sokmakta hem de konaklayan müşterileri olumsuz etkilemektedir. Sizlerde evlerinizde veya herhangi bir alanda otel konforunda konaklama sağlamak isterseniz dilediğiniz tüm tekstil malzemelerine otelonia sitesinden ulaşabilirsiniz.

Otel Tekstili Nasıldır?

Otel tekstili diğer bütün tekstil ürünlerinden farklıdır. Daha dayanıklı ve iyi ürünler seçilmelidir. Tekstil grubu içerisinde nevresim, yastık, yorgan, alez, çarşaf, yastık kılıfları, havlu gibi birçok ürün yer almaktadır. Her bir ürün iyi bir şekilde tasarlanmalı ve özel ürünler seçilerek üretimi sağlanmalıdır.

Alez örneklendirilirse evlerde birçok ürün tercih edilebilmektedir. Bu ürünler otel formatında alındığında kişiler daha rahat etmektedir. Alezler her zaman su geçirmez özelliğe sahip olmalıdır. Herhangi bir ürün dökülme durumunda kolay bir şekilde çıkmalıdır. Leke tutmaz olmalıdır.

Ölçüleri birebir yatak ile uyumlu olmalı ve kalınlığı kişileri rahat ettirecek kapasiteye sahip olmalıdır. Sizlerde otel formatında olan ve rahatlık sağlayan bu ürünlerin tamamına otelonia sitesinden ulaşabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM