Millet Partisi Eskişehir İl Başkanlığı’nın 10. Olağan Genel Kurulunda il başkanı Mehmed Emin Özdemir yeniden seçilerek güven tazeledi.
Özdemir genel kurulda yaptığı konuşmada, bölgedeki sıkıntılardan dolayı devlet ve milletin ciddi bir bölünme tehdidi ile karşılaştığını söyledi. AKP’nin uyguladığı çözüm politikalarının sonucu olarak terörün azdığını öne süren Özdemir, “Terörü minimuma indirmek için, terörün iç ve dış kaynaklarını kurutmak ve terörün siyasi, ekonomik, kültürel, basın, yayın ayaklarını da keserek topyekün bir mücadele şarttır. AKP hükümetlerinin yıllardır ekonomi yönetiminde uyguladıkları sıcak paraya, borçlanmaya ve ithalata dayalı büyüme modelinin yanlış olduğu dövizin patlamasıyla ortaya çıktı. Artık mızrak çuvala sığmıyor” dedi.
Dolar ve ekonomik krizin çözümü için milli ekonomi modeline geçip yerli ve milli üretimi teşvik edip tasarruf oranlarının arttırılmasını isteyen MP İl Başkanı Mehmed Emin Özdemir şunları söyledi:
“At izinin it izinden ayrılıp, demokrasi tüm kurum ve kurallarıyla bir bütün olarak işletilen devletimizin yeniden bir hukuk devleti haline getirilmedir. Bütün bu hayati sıkıntıların ortasında başkanlık suni bir gündemdir, olası bir başkanlık mevcut sıkıntıları katlayarak artıracak ve telafisi mümkün olmayan sonuçlar ortaya çıkabilir.
Türkiye’nin bu karanlık günlerin de bu karanlığın ana sorumlusunun AKP iktidarı ve iktidarın yanlışlarını düzeltmeyen meclisteki muhalefet partileridir.  Vatandaşlarımızı denenmemiş tek parti olan Millet Partisinde buluşmaya, birleşmeye çağırıyorum. “
 
Editör: TE Bilişim