Kastamonu sucukları birbirinden özel modellerle birlikte alıcılarına ulaşıyor. Yeni ve gelenekseli bir arada bulmak isteyenler Pastırmacı Fatih’i hemen deneyebilir.

Kastamonu sucuğu ve pastırma ürünleri en özel yöntemlerle hazırlanarak alıcılarına ulaşmaktadır. Gelenekleri sürdüren Pastırmacı Fatih 1923 yılından bu yana hizmet veriyor.  Asırlık hizmetlerimizde her daim en iyi ürünü sunuyoruz.

Ünlü Kastamonu Dana Sucuğu Tam Tadında

Et ürünlerimiz en güzel bölgelerde alınarak özel olarak işlenmektedir. Baharatlar ve bekleme süreleri gibi önemli detaylara değer vererek damak tadında çığır açıyoruz. Türkiye ve dünyadan da siparişler alarak yerli yabancı turistlere de hizmet veriyoruz.

Sağlıklı bir yaşamın temel koşullarından biri kahvaltılık ürünlerdir.  Bağışıklık sisteminizi güçlendiren kahvaltılıklarımız yüksek kalitede üretim tesisi aşamasından geçiyor. Parmak sucukları dana etinden lezzetli olarak satış sayfasından temin edebilirsiniz.

Etin inceltilmiş ve yoğun baharatlı halini damakta kalacak şekilde üretiyoruz. Yemeklerde veya kahvaltılarda Kastamonu pastırmacı için doğru adrestesiniz.

Çocuklara Yemeği Sevdiren Sucuklar

Çocuklar için kahvaltı ve yemekler zorlayıcı olabilir.  Birbirinden özel sucuklarımızı çocuklarınıza güvenle yedirebilirsiniz. Lezzetli, steril ve kaliteli sucuklarımız yumuşak bir yiyimle farkı hissettiriyor. Damakta dağılan tadı anında bulabileceğiniz dana sucukları satın alabilirsiniz.

Yeni bir sucuk arayışınız varsa, kendinize ve çocuklarınıza ödül verebilirsiniz. Sipariş vereceğiniz acılı acısız parmak sucuklardan dilediğiniz kadar alabilirsiniz. Tek seferde tüketeceğiniz miktara göre hesaplama yapabilirsiniz.  Dilerseniz yakınlarınıza da ürünlerimizden temin edebilirsiniz.

Kastamonu parmak sucukları her gün yeniden deneyebilirsiniz.  Ürünlerimizi muhafaza koşullarına uygun biçimde saklamayı unutmayınız.

Güne Enerjik Başlamanın Yolu Tahin Helvası

Tüm gün size ihtiyacınız olan enerjiyi verecek olan sade tahin helvasını Pastırmacı Fatih ile anında bulabilirsiniz. İşe gitmeden önce, spor öncesinde sade tahin helvası size enerji sağlayacaktır.  Kendinizi enerji harcayacak kadar enerji dolu hissetmediğinizde yüksek lif ve enerji dolu helvayı mutlaka denemelisiniz. 

Bir senelik kullanım tarihi olan tahin helvası güneşten uzak bir yerde saklanmalı fakat buzdolabına konmamalıdır. Firmamızda her ürünümüz orijinaldir ve replika ürüne yer vermemekteyiz. Tüm hassasiyetlerimizin bilincinde olarak üretim ve satış faaliyetlerimiz gerçekleşmektedir. Kastamonu tahin helvası fiyatlarımızı incelemek için sayfaya gidebilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM