Eskişehir Sağlık Sen Şube Başkanı Abdulbaki Tekin’in de eşlik ettiği etkinlikte Sağlık Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Harun Uluçınar ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Engelliler Komisyonu Başkanı Soner Çoban’ı ziyaret etti. 
Sendikalar arasında Türkiye’de ilk defa Eskişehir Sağlık Sen Engelliler Komisyonu kurduklarını belirten Harun Uluçınar,  “Bir insanın engelli olmasının; onun diğer insanlar gibi yaşaması, çalışması ve de başarılı olması için bir engel teşkil etmediğinin, sıkıntı ve zorlukların elbette olabileceği ve ancak her şeye rağmen yaşama sevincinin hiçbir şekilde kaybedilmemesi gerekir” dedi. 
Ak Parti Eskişehir Engelliler Komisyonu Başkanı Soner Çoban, ziyaretten dolayı çok memnun kaldıklarını, engelliler komisyonu  kurmalarından dolayı şube başkanı Tekin’e duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti. Çoban, “Bu sorun toplumumuzun ortak sorunudur. Her sağlıklı bireyin bir gün engelli olabileceği gerçeğini unutmadan ortak akıl ile hareketle çözüm üretilmesi gereken bir konudur” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim