Kadın erkek ilişkileri içerisinde birden fazla problem yaşanabiliyor. Bu da birçok kararsızlığa, hangi adımı atacağınızdan emin olamamanıza neden olabiliyor. Kafanız karışıkken ve işin içinden çıkamayacağınızı düşündüğünüzde de elbette en doğrusu birilerinden yardım almak oluyor. Ancak aldığınız yardımın sizin için sağlıklı olabilmesi için ilişkiler konusunda bilgisi olan birilerini tercih etmeniz de en doğrusu olacaktır. Smokinli, bir internet platformu olmanın yanında, sizlere bu gibi konularda destek sunan bir site. Bu site üzerinden birine taviz vermek gibi problemlerinizi danışabilirsiniz.

Yaşadığınız sorunları Smokinli üzerinden sormanız sonrasında sizlere bir cevap oluşturuluyor. Bu cevapları da site içerisinde bulunan psikologlardan almış oluyorsunuz. Yani hem ilişkiler konusunda bilgili ve profesyonel olan birinden yardım almış oluyorsunuz hem de hiç tanımadığınız birine anlatmak sizin için çok daha rahatlatıcı olabiliyor. Bu kısımda da herhangi bir sınırlama yok. Probleminiz ne olursa olsun sorabiliyorsunuz. Mesela karşınızdaki kişi ile sohbet konusu açmak kısmında sürekli zorlanıyorsunuz ve bu sizi rahatsız ediyor. Bunu soru olarak sorabiliyorsunuz.

Sizi Endişelendiren Durumlardan Kurtulun!

Sorduğunuz sorulara etkin cevaplar alabildiğiniz Smokinli üzerinde, eksi sorula soruları gözden geçirme şansınız da oluyor. Erkeklerin flört sinyalleri, erkek arkadaşla sürekli kavga etme hali, kıskançlık, eski sevgiliyi unutamama gibi sorulara da verilen cevapları görebilirsiniz. Hatta site içerisinde eksi sorulara kendiniz de cevaplar oluşturabiliyorsunuz.

Editör: TE Bilişim