Özel Eskişehir TSG Anadolu Hastanesi ile Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur Sen) arasında özel sağlık sözleşmesi imzalandı.

Madame Tadia Otel’de kahvaltı eşliğinde düzenlenen imza törenine; Özel Eskişehir TSG Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Halis Toprak, Genel Müdürü Selman Toprak, Memur Sen İl Başkanı Muammer Karaman ile konfederasyona bağlı olan 12 sendikanın yöneticileri katıldı. İmza töreni  Sıcak bir ortamda gerçekleşti.

 

  İmzalanan özel sağlık sözleşmesi ile Memur Sen’e bağlı tüm sendikaların üyeleri ile  yakınlarına özel ve ayrıcalıklı hizmet sunulacak. Sözleşmenin imzalanması öncesinde konuşan Özel Eskişehir TSG Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Selman Toprak, hastanelerinin Eskişehir’in ilk özel hastanesi olarak faaliyet gösteren kentin yerel gücü olduğunu belirtti. Selman Toprak, “Özel Eskişehir TSG Anadolu Hastanesi Toprak sağlık grubu Eskişehir'in ilk özel hastanesi olarak faaliyet göstermektedir.  Toprak sağlık grubu olarak Madame Tadia Otel'i de bünyemize kattık. Bu imza törenini de bu yüzden burada yapıyoruz.

 

Memur Sen’e bağlı 12 bin üye ve yakınlarına  yakınlık derecelerine göre  indirimli fiyatlarla özel sağlık hizmeti hazırladık. Ayrıca kadın üyelere güzellik merkezinde ve mamografi hizmetinde özel indirimler sağlanacak” şekline konuştu.

İLK MEMUR SEN İLE İMZALANDI

Daha sonra söz alan Memur Sen İl Başkanı Muammer Karaman, Memur Sen ailesi adına sevindirici bir hizmetin başlangıcını yaptıklarını ifade etti. Özel sağlık anlaşmasının hayırlı olmasını dileyen Karaman, “Yeni atılım ve yatırımlarla sağlık hizmeti veren Özel Eskişehir TSG Anadolu Hastanesi’nin Eskişehir’in parlayan hastanesi olacaklarına inandık. Biz de böyle bir atılım içinde olan hastanemiz ile sözleşme imzalamaktan memnuniyet duyuyoruz. Bu tür bir sözleşmeyi ilk olarak bizimle imzaladıkları için de hastane yönetimine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YÜZDE 20 İNDİRİM

Memur Sen İl Başkanı Muammer Karaman sözlerini şöyle sürdürdü: “Kadın üyelerimize çok özel hizmetler olacak, yüzde 20 indirim sağlanacak, üyelerimizin birinci dereceden yakınları bu hizmetten yararlanacak. Üyelerimizin alacağı sağlık hizmetinin kalitesinin artacağına inanıyorum. Hastanenin yönetim kurulu başkanı ve genel müdürüne de teşekkür ediyorum.”

 

MADAM TATİA’DA DA ÖZEL İNDİRİMLER

Özel Eskişehir TSG Anadolu Hastanesi ile aynı grup içinde yer alan Madame Tadia Oteli’n de Eskişehir’in tarihinde önemli yeri olan bir otel olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Karaman, “Madame Tatia 123 yıllık bir otel, sendikamızın üyelerini, üyelerimizin misafirleri ve üye yakınlarımızın da burada konaklaması noktasında özel fiyatlar sunacaklarını da ifade ettiler, bunun için de ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

 

Editör: TE Bilişim