Sağlık Bakanlığı kapsamında yürütülen “Sağlığa Adım At” projesini desteklemek amacıyla, Eskişehir Sakarya Hastane hekimleri ve çalışan kadro personeli, Eskişehir'de doğa yürüyüşlerini başlattı.


Eskişehir Sakarya Hastanesi Medikal Direktörü Uzman Dr. Sıtkı Karaca, Başhekim Yrd. Dr. Şaziye Barlas, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı  Dr. İpek Birdoğan, Çocuk Hastalıkları ve Sağlığı Uzmanı Dr. Yunusemre Baysal, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı  Dr. Ramazan Bayırlı, Çocuk Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Abdullah Özel, Endokrinoloji Uzmanı Dr. Osman Son ve hastane çalışanlarının olduğu ekip sağlığa adım atmak için, doğa yürüyüşü organizasyonuna katıldılar.


Eskişehir Sakarya Hastanesi Medikal Direktörü Uzman Dr. Sıtkı Karaca, yürüyüş yolculuğu hakkında yaptığı açıklamada, ''Biz Eskişehir Sakarya Hastanesi hekimleri ve çalışanları olarak, Sağlık Bakanlığı’nın “Sağlığa Adım At” projesini gerçekleştirmek ve hayata geçirmek için, önce hekimlerimizle ve çalışan kadromuzla desteklemek istedik. Ayrıca hastane çalışanlarımızın motivasyonu için, tüm ekip olarak bir araya geldik.  Bu tür aktiviteleri, gerekli olduğu zamanlarda, düzenlemeye özen gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim