CHP İl Başkanı Nihat Çuhadar: Cumhuriyet Halk Partisi'nde ihanet ve hıyanet içinde olanlar 100 yıllık çınar ağacında yaprak bile olmazlar.

 CHP İl Başkanı Nihat Çuhadar  gündeme bomba gibi düşen CHP'deki istifa sürecini ve dün karşı grubun yaptığı açıklamayı üstü kapalı sert dille eleştirdi.

Çuhadar www.esgazete'ye yaptığı özel açıklamada şunları söyledi: "Söylenecek çok şey var ama partinin zarar görmemesi için konuşmuyorum. Genel merkez istifaların gereği olmadığını, beklemek gerektiğini söylüyor. Bu konuda yayınlanmış bir genelge var. Genelgede, 'her hangi bir il ve ilçe başkanlıkları boşaltılırsa örgütten sorumlu genel başkan yardımcısı ve genel sekreterin bilgisi olmadan bir seçim yapılamaz yada atanma yapılamaz' diyor.

 

 

Herkes benim neler yaptığımı biliyor. Yerel seçimlerde ne kadar başarılı işler yaptığımızı biliyorlar. ama doğru söyledikleri birşeyler var Cumhuriyet Halk Partisi'nde ihanet ve hıyanet içinde olanlar 100 yıllık çınar ağacında yaprak bile olmazlar. Bu ihanet içinde olanlara rağmen CHP Eskişehir'de tarih yazdı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi'nde hıyanet ve ihanet içinde olanlar çınar ağacının yaprağı bile olamaz. Gerçek Cumhuriyet Halk Partililer bunlara itibar etmez. Bunun en yakın örneği yerel seçimlerdir, Cumhurbaşkanlığı seçimleridir. Cumhuriyet Halk Partisi'nin karşısında bir avuç ihanet ve hıyanet içinde olanlara rağmen Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir'de tarih yazmıştır.

Şuanda görevimin başındayım."

Editör: TE Bilişim