18 Mart,'ya istiklal ya ölüm' hareketinin başlangıcıdır.

MHP Tepebaşı İlçe Başkanı Uğur Yüceses, '18 Mart' tarihinin, yüz binlerce şehit vererek elde ettiğimiz Çanakkale zaferinin hem sembolü,hem de, tarih sahnesinden silinmek istenen bir milletin canından aziz bildiği vatan topraklarını, bütün yokluk ve imkansızlıklara rağmen nasıl savunacağını gösteren manifestosu olduğunu belirtti.

1915'de başlayıp Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluşuna kadar uzanan, Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde gerçekleştirilen milli mücadelenin temellerinin 'Çanakkale Geçilmez' sözü ile yazılan bu büyük destan ile atıldığını ifade eden Yüceses açıklamasında şunları söyledi:

Bu zaferin temelinde büyük bir vatan aşkı ve inanç vardır.Ezelden beri hür yaşayan milletimizin hürriyet ve bağımsızlık aşkı vardır.

18 Mart,'ya istiklal ya ölüm' hareketinin başlangıcıdır.

Vatanımız ve gökyüzünde özgürce dalgalanan bayrağımız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkmak şartıyla, bizlere şehitlerimizin emanetidir.'' dedi.

Emperyalist devletlerin, bir asır önce ecdadımızın milli birlik ve beraberlikle canı pahasına korudukları vatanımız üzerindeki hain emellerinden bugün de vazgeçmediklerini ifade ederek,

Örneğin Hangi ülkede yapılırsa yapılsın, tüm seçimler o ülkenin bekasını ilgilendirir. Beka sorununa inanmayan,beka sorununun, ecdadımızın, mesela 1915'de Çanakkale'de ki tarihi başarılarıyla bağlantılı olduğunu göremeyenlerin aksine, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimi de Milli Bekamızla ilgilidir.

PKK Terör örgütünün siyasal uzantısı olan partinin güçlü olduğu bölgelerde kendi adaylarını, diğer yerlerde ise 31 Mart seçimlerinin beka ile ilgisi olmadığını iddia eden ittifakın adaylarını desteklemesi, toplumdaki kutuplaşmayı daha da derinleştirmeyi amaçlayan, Milli Bekayı tehdit eden bir terör stratejisi değilse, nedir?

Yukarıdaki sorular ışığında yaklaşan 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçiminin ülkemizin geleceği ve bekasıyla ilgisi olmadığını iddia edenlerin gizli ajandalarını bildiklerini,Milliyetçi Hareket Partisi olarak,şehitlerimizin emaneti olan vatanımızı ve kutsal değerlerimizi kararlı bir şekilde korumaya devam edeceğimizden, ecdadımızın o günkü 'Çanakkale Geçilmez' ruhunu aynen taşıdığımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Bu Duygularla Çanakkale Deniz Zaferinin 104.ncü yıl dönümünü kutluyor,18 Mart Şehitler Günü'nde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.''

Editör: TE Bilişim