Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, büyük ilgi gören miting ve toplantılarda 71 Evler sakinleri ile de bir araya geldi. Doğan, “Odunpazarı’nın mahalleleri 5 yıldır ihmal edildi, mağdur edildi. 5 yıllık mağduriyete son vereceğiz. Eskişehir sevdalısı hemşerilerimiz 1 Nisan'da güven ve berekete uyanmaya, biz de Odunpazarı’na hizmetkâr olmaya hazırız” dedi.

71 Evler Mahallesi’ndeki Cumhur İttifakı buluşmalarına AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof.Dr. Nabi Avcı ve Prof.Dr. Emine Nur Günay, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı ve Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan katıldı. Binlerce kişinin katıldığı ve yoğun ilgi gören ve mitinge dönüşen buluşmalarda konuşan Volkan Doğan, “Eskişehir sevdalısı hemşehrimiz 1 Nisan'da güven ve berekete uyanmaya hazır. Odunpazarı’na hizmetkar olmaya hazırız” dedi.

GÖRMEZDEN GELİNEN TÜM SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ

Doğan, “Bugüne kadar ertelenmiş, görmezden gelinmiş sorunlarınızı çözeceğiz. 5 yıldır, Odunpazarı Belediye Başkanının görmezden geldiği 71 Evler’i de, 31 Mart’tan sonra hep birlikte ayağa kaldıracağız, sorunlarını çözeceğiz. Şehir Hastanesi gelmez diyorlardı, ne oldu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan verdiği sözü tuttu, Şehir Hastanemiz 71 Evler’de açıldı. Şimdi sıra 71 Evler’in diğer ihtiyaçları sağlamakta, hak ettiği hizmetleri vermekte” diye konuştu.

ODUNPAZARI BU HAKSIZLIĞA DUR DİYECEK

Doğan, “Sadece 71Evler’e değil, tüm Odunpazarı’na hak ettiği hizmetleri sağlayacağız. Odunpazarı’nı bozuk yollara mahkûm edip, bir de asfalt ve kaldırım paralarını sizlerden topladılar. Şimdi, yine asfalt ve kaldırım paralarının tutanakları tutuldu, seçimden sonra görmeyi planlıyorlar. Biz buna izin vermeyeceğiz. Hiçbir hemşehrimizden asfalt ve kaldırım parası almayacak, 2014’ten bu yana alınan tüm hemşehrilerimizden alınan asfalt paralarını da vatandaşlarımıza iade edeceğiz. Artık bundan sonra Eskişehir’de asfalt ve kaldırım parası tarihe karışacak, hiçbir vatandaşımız ödemek zorunda kalmayacak. Odunpazarlılar bu haksızlığa dur diyecek” dedi. 

Editör: TE Bilişim