Mahmudiye ilçesinde mahalle muhtarlarının katılımıyla düzenlenen programa AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih KOCA, İl Başkanı Süleyman REYHAN, Belediye Başkan Adayı Ayşe GÜNEY,  İl Gençlik Kolları Başkanı Hakan ÇİZMELİOĞLU ve İl Başkan Yardımcısı Selahattin ÇINAR katıldı.

Toplantıda muhtarlara yeni görevlerinden dolayı başarı dilekleri iletildi. Muhtarların istek ve şikayetleri tek tek dinlendi ve çözüm yolları üzerine istişarelerde bulunuldu. Toplantı esnasında Mesudiye Mahallesindeki orman arazisi etrafının çitlerle çevrilmesi ve İsmetpaşa Mahallesinin su pompası ihtiyacı talepleri ilgililerle görüşülerek  çözüme kavuşturuldu. Toplantı sırasında KOCA: Hükumet olarak KÖYDES projesi kapsamında yolsuz, susuz, elektriksiz köy bırakmadıklarını; birçok köyün kilitli taşlarla, çevre düzenlemeleriyle ilk defa AK Parti iktidarında tanıştığını kaydetti.

KOCA’nın ilçelerini ziyaretinden ve mahallelerinin sorunlarını iletmekten memnun olan muhtarlar; düzenlenen programdan dolayı parti teşkilatına teşekkürlerini iletti.

Muhtarlarla kahvaltıdan sonra ilçe kaymakamı makamında ziyaret edilerek ilçe ile ilgili görüşmeler yapıldı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından esnaf ziyareti yapıldı ve Mahmudiyeli esnaflarla görüşüldü.

Editör: TE Bilişim