AK Parti Tepebaşı İlçe Daraltılmış Danışma Meclisi gerçekleştirildi. Toplantıya İl Başkanı M. Dündar Ünlü, İlçe Başkanı Ertuğrul Dindar, İl ve İlçe yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Milletvekili adayları, Tepebaşı Belediye eski Başkanlarından Tacettin Sarıoğlu, Mahalle Başkanları ve Belediye Meclis Üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.
BAŞARIDAN RAHATSIZ OLAN ÇOK
İlçe Başkanı Ertuğrul Dindar yaptığı açılış konuşmasında "Bu gün, bu salonda çok değerli teşkilat yöneticilerimiz bulunmaktadır. AK Partinin Eskişehir’deki seçim zaferlerinin mimarları değerlerimiz, sizleri saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum. Hepimizin de çok iyi bildiği önemli sorunlardan biri de şudur? Başarının olduğu yerde, bu başarıdan rahatsız olanı da çok olur. Bizler göreve geldiğimizden beri tek bir düşüncemiz oldu, o da teşkilatımızı en iyi yere nasıl getiririz düşüncesiydi. Allah’a şükürler olsun ki, hem Tepebaşı İlçemiz de, hem Eskişehir genelinde Partimizi zirveye taşıdık. Bu Başarılar evinde oturarak kazanılan başarılar değil. Sahada 7/24 çalışılarak kazanılan başarılardır. Bu gün seçim yok, ama bizler yine sahadayız. Yarında olacağız, çünkü bizler siyaseti insan odaklı yapmayı kendisine şiar edinmiş bir teşkilatın mensuplarıyız" dedi.
RAHATSIZ OLANLAR VAR
İl Başkanı M. Dündar Ünlü'de, teşkilatların birlik ve beraberlik coşkusunu her gördüğünde, başarılarının her geçen gün daha çok yukarılara çıkacağına yürekten inandığını söyledi. Ünlü, " Bizler hiçbir zaman olmadığı kadar, birlik ve beraberlik içinde uyumlu çalışan bir ekip olduk. İlla ki bundan rahatsız olanlar olacak, bunları zaten biliyoruz. Temel hedefimizin önümüzde, 2019 seçimleri olduğunu yine tekrarlıyorum. Teşkilatlarımız olarak,1Kasım seçimlerinin bittiği günün sabahından itibaren 2019 da yapılacak seçim çalışmalarımızın startını verdik. Bizler her gün sahadayız" diye konuştu.
3 BELEDİYEYİ ALACAĞIZ
'Peki! Muhalefet partililerini sahada görebiliyor musunuz?' diyen Ünlü, şunları kaydetti; "Göremezsiniz, Çünkü onlar bizim il ve ilçe teşkilatlarımızı ve çalışmalarımızı, Ellerinde bulundurdukları Belediyelerle ve belediye çalışmalarıyla karşılaştırıyorlar. Ve bizlerin sahalarda olmasından rahatsızlar. Burada bir kargaşa çıkarılmalı ve rahatsızlık oluşturulmalı ki karşı taraf avantaj elde etsin. Bu partide başkan olmamın bir misyonu hep birlikte fitne, fesada uymadan partimizi 2019 seçimlerine taşıyarak 3 belediyeyi de alacağız inşallah.
Biz büyük bir aileyiz. Bu birlik ve beraberliğimizi koruyup, dedikodu yapmadan işimize bakarak ve karşı tarafı da sıkıntıya sokarak çalışmalarımıza devam ediyoruz"
   Meclis Toplantısında, Tepebaşı Eski Belediye Başkanı Tacettin Sarıoğlu, Belediye Meclis Üyesi Orhan Durmuş ve Milletvekili Adayı Ali Demirel de günün önemine istinaden birer konuşma yaptı.
 Danışma meclisi, Teşkilat mensuplarının soru cevap şeklindeki dilek ve temenniler bölümüyle sonlandı.
 
Editör: TE Bilişim