Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Eskişehir İl Başkanı Av.Fahri Gürgenburan, il ve ilçe yönetim kurulları üyeleri ile birlikte Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Eskişehir İl Başkanı Av.Fahri Gürgenburan, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Erol Ayyıldız BTP heyetine teşekkür etti.

Sıcak ve samimi ortamdas gerçen ziyarete, BTP İl Başkanı  Av.Fahri Gürgenburan ile birlikte Odunpazarı İlçe Başkanı Mehmet Bural, Halkla İlişkiler Başkanı Mehmet Ağırdil ve Yönetim Kurulu Üyesi Ercihan Göktepe katıldı.

BTP Eskişehir İl Başkanı Av.Fahri Güregenburan ziyarette merhum Genel Başkanları Prof.Dr.Haydar Baş’ın kaleme aldığı “Milli  Ekonomi Modeli” kitabını  Vali Ayyıldız’a takdim etti. İl Başkanı Güregenburan, ziyaretle ilgili açıklamasında, “Pandemi sürecinin etkisiyle gelemediğimiz  Valimiz Sayın Erol Ayyıldız’ı il ve ilçe yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte makamında ziyaret ettik. Geldiği ilk günden beri makam kapılarını halka açan sayın Valimizin gönül kapısınında açık olduğunu bu vesileyle gördük. Merhum Genel Başkanımız için zati alileri üzüntülerini ve taziyelerini iletti. Bizde kendisine teşekkür ettik. BTP Eskişehir İl Başkanlığı olarak yaptığımız çalışmalar hakkında zat-ı alilerine bilgiler sunduk. Şehrimizin sorunları hakkında verimli bir fikir alışverişi oldu. Nazik kabulleri için teşekkür ederiz.” dedi.

Editör: TE Bilişim