CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i makamında ziyaret etti. Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği Aydınlanma Buluşmasına katılan Kılıçdaroğlu, Zübeyde Hanım Kültür Merkezindeki programından sonra beraberindeki ekip ile Büyükşehir Belediyesine geçti. Büyükşehir Belediyesine kadar yürüyen Kılıçdaroğlu, halk tarafından da ilgi gördü.

MİLLETVEKİLLERİ VE BELEDİYE BAŞKANLARI KATILDI

Büyükerşen’in makamında gerçekleşen ziyarete CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, CHP İl Başkanı Rabia Akman, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Mahmudiye İlçe Başkanı İshak Gündoğan ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

SORU KABUL ETMEDİ

Ziyarette Kılıçdaroğlu’nun, “Eskişehir basını oldukça güçlüymüş” demesine karşılık Büyükerşen, “Evet çok güçlüdür” diye yanıt verdi. Buna rağmen, ziyarette hiçbir basına yönelik açıklama yapılmadı ve basın mensuplarının soru sormasına izin verilmedi. Basın mensupları sadece ziyaretten fotoğraf alarak odadan çıkartıldı.Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ziyaret sonunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na kendi yapmış olduğu Atatürk Balmumu Heykelin tablosunu hediye etti.

Editör: TE Bilişim