Mahmudiye ilçesi 6. Olağan kongresi gerçekleştirildi. Kongreden önce konuşan AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü şunları söyledi; “Kongreler bizim yeniden yapılanma, yenilenme yapılacak yeni seçimlere hazırlanma top yekün çalışmanın ortaya çıkacağı toplantılar olarak değerlendiriyoruz. Önümüzde kritik günler var. Kritik günleri birlikte yaşıyoruz.  2019 seçimlerinde de kritik bir döneme gireceğiz. Bizim için Eskişehir önemli bir şehir.  Önemli bir görevi ifa ediyoruz. Merkezde belediyeler CHP’li olduğu gibi Mahmudiye’de de CHP’li belediyede. Merkezde, Mahmudiye’de ve Han’da CHP’li belediler var. Bunun yegane sorumlusu biziz.

Algı operasyonları yaparak sadece şehir merkezinde hizmet veren bir belediyeyi biz alt edemezsek, vatandaşa tam manası ile derdimizi anlatamazsak, vatandaşın sorunlarına tam manası ile çözüm üretemezsek bu tür sonuçlar ile karşılaşabiliriz. Han belediyesine gittik tuhaf uygulamaları var. Muhtemelen burada da tuhaf uygulamalar var. Hizmet noktasında sıkıntılar var. Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerdeki ayrımcılığı ortadadır. Bu ayrımcılığı ortadan kaldırmak için vatandaşımızla irtibatımızı hiç kesmemek lazım”dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan da şunları söyledi; “Daha güçlü bir şekilde hizmet yolunda görevimizi alacağız. Bunun için hepimizin fedakarlıkta bulunması gerekiyor.Hesapları bir kenara bırakarak tek tek, mahalle mahalle, kapı kapı kimseyi darıltmadan liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı gibi gönüllere girerek 2019 yılında Mahmudiye layık olduğu hizmetlere kavuşacak.”dedi.

Yapılan seçimde Bünyamin Yiğit başkan seçildi.

Editör: TE Bilişim