CHP Eskişehir Odunpazarı İlçe Gençlik Kongresi Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.  Yeniden aday olan Mehmet Oğuzhan Demir güven tazeleyerek başkan oldu.

Kongrede bir konuşma yapan CHP Eskişehir Odunpazarı Gençlik Kolları başkanı Mehmet Oğuzhan Demir, sorunların çok dertlerinin büyük olduğunu belirterek, "Çözümün adresi yine bizdedir, gençliktedir. Üzülerek söylüyorum genç olmak yalnızca 15 ile 30 yaş arasında olmak değildir. Beyinler ele geçirilmiş, zihinler erozyona uğratılmış 20 yaşındaki kişiler de dolanıyor çevremizde. Ben çözümün adresi derken, 33 yaşında bütün bir cihanla hem askeri hem politik savar veren liderin evlatlarından bahsediyorum. CHP'nin çocukları bu ülkenin güne bakan yanıdır. Güneş nerede parlıyorsa biz o yana çeviririz yüzümüzü" dedi.

Yönetim kurulu arkadaşları ile yeniden aday olduklarını yeni dönemde çok daha kararlı ve azim dolu olduklarını belirten Demir, "İktidarın ayak seslerini duyduğumuz bu günlerde geçmişin ve geleceğin partisi CHP ile birlikte umut olmaya, umudu büyütmeye talibiz. Altıoklu bayrağın dalgalandığı her yerde umut vardır. Umut bizleriz yoldaşlarım" diye konuştu.

Mehmet Oğuzhan Demir başkanlığındaki CHP Eskişehir Odunpazarı İlçe Gençlik Kolları yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

"Sezer Ateş, Ömer Kağan Bircan, Bermal Ceylan,  Ali Eren Doğan, Umut Eray Havan, Candeniz Göktaş, Zeynep Öykü Karagöz, Burkay Cenker Kaya, Utku Kurt, Halil Sarıgöz, Hatice Şimşek, Mert Toprak ve Ali Asgar Yıldırım."

Editör: TE Bilişim