CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Erdal Çakıcıer Pazar toplantısına Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı yol yapım çalışmalarına teşekkür ederek başladı.

 Çakıcıer, “Büyükşehir belediyesi yol yapım bakım ve onarım ekipleri tarafından gerçekleştirilen ve bu güne kadar Çifteler, Alpu, Mihallıçık, Mahmudiye, Han, Sivrihisar, ilçeleri ile muhtelif köylerde yapılan yol çalışmaları için teşekkür ediyor ve bu çalışmaların artarak devam etmesini istiyoruz” dedi.

 

“DANIŞMA MERKEZİ KURULDU”

 

İlçe yönetimi olarak bir danışma merkezi kurduklarını ifade eden Çakıcıer, “Danışma merkezinde saat 10:00 ile 17:00 arası tüm vatandaşlarımızın başvuracağı, kentte yaşanan aksaklıkların, kamu kurum ve kuruluşları ile yaşadıkları sorunların iletildiği bir merkez olacak” dedi. Danışma merkezinde en az iki yöneticinin görev yapacağını dile getiren ilçe başkanı, sorunları yapabiliyorlarsa hemen, olmuyorsa ilgililerine ileterek çözüm bulunmasını sağlayacak ve sorunlar mutlaka izlenerek sonuçlanması sağlanacaktır” şeklinde konuştu.

 

Herkesin hesap sorduğu ve herkesin hesap verdiği bir ülkenin hayalini kurduklarını söyleyen Erdal Çakıcıer, “Kültür Dünyası başkenti kapsamında Eskişehir için harcanan paraların nereye ve nasıl harcandığını sormaya devam ediyoruz. Bugüne kadar ne sayın validen nede kültür dünyası başkenti ajansı yetkililerinden henüz bir yanıt alamadık” dedi.

Editör: TE Bilişim