CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Cumhuriyet Mahallesi’nde düzenlenen Hacet Bayramı ve yağmur duasına katıldı.  Ziyareti sırasında yurttaşlarla bir araya gelen Çakırözer,  sıkıntı ve talepleri dinledi, çiftçiler için bereketli bir yıl diledi.
Cumhuriyet Mahallesi öncülüğünde 9 mahallenin bir araya gelerek her yıl geleneksel olarak düzenlediği Hacet Bayramı ve yağmur duasına katılan Çakırözer, mahalle muhtarlarından bölgeye ilişkin sıkıntı ve talepleri dinledi, çiftçilerle sohbet etti.
ÇİFTÇİLERİMİZE BEREKETLİ BİR HASAT DÖNEMİ OLSUN
Çiftçiler için bereketli ve verimli bir yıl dileyen Çakırözer, “ Bugün burada herkese örnek olacak çok güzel bir birliktelik yaşanıyor. Burada sizlerle bir araya gelmek gerçekten onur verici. Cumhuriyet Mahallesi Muhtarımız Ali Koyuncu öncülüğünde bir araya gelen tüm muhtarlarımıza daveti için,  sizlere de sıcak misafirperverliğiniz için teşekkür ederim. Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren böyle günlerde çiftçilerimize emeklerinin karşılığını aldığı, bereketli bir ekim ve hasat dönemi diliyorum” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Editör: TE Bilişim