Eskişehir AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u makamında ziyaret ederek, seçim startını verdi.

Ziyarette yaptığı konuşmada Volkan Doğan, Karacaşehir’den geldiklerini ve sancağı gördüklerini söyleyerek, “Oradan da şehrimizin, milletimizin, belediyemizin yöneticisi olan Sayın değerli başkanımız Kazım Başkanı ziyaret edelim dedik. Seçim startını buradan verelim istedik. Karacaşehir’den başladık, başkanımızdan devam ettik. İnşallah demokrasimize, şehrimize hayırlı hizmetler yapmayı her siyasi partiye Allah nasip etsin diyoruz. İnşallah dostça, kardeşçe, muhabbetçe seçim kampanyasını biter. 31 Mart’tan sonra da yine sizinle dostane bir şekilde muhabbet etmeye devam ederiz” dedi.

Barış içinde bir seçim kampanyası

Ziyaretten dolayı teşekkür eden ve adaylığı için hayırlı olsun temennisinde bulunan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Teşekkür ederiz. Hayırlı olsun. 31 Mart Eskişehir için yeni bir dönem. İnşallah gönlümüzce olur. Demokrasiye inanan insanlarız. Demokratikçe bir yarış olsun. Seçim güvenli olur inşallah. Eskişehir’deki geleneklerimizde çok büyük bir kargaşa olmadı zaten. Bundan sonra da olacağını zannetmiyorum. Sükûnet, barış içerisinde bir kampanya Eskişehir adına da Odunpazarı adına da yakışır. Odunpazarı’nda çok daha demokrat bir tavır geliştirilirse kolaylaşır” ifadelerini kullandı.

Öğrenmeye çalışıyoruz

Ziyaretinde Başkan Kurt’u güzel çalışmalarından dolayı da öven Volkan Doğan, “Başkanımız zaten yıllardır siyasetin içinde, bizim duayenimiz, kendisi siyaseti gayet iyi biliyor. Güzel de yapıyor. Öğrenmeye çalışıyoruz. Gençliğimizle, enerjimizle başkanlarımızdan onlardan güzel yaptığı işleri örnek alıp üzerine daha iyi şeyler koyup Odunpazarını daha güzel bir Odunpazarı geliştirmek adına çalışacağız, üreteceğiz. Vatandaşın takdirine sunacağız” diye konuştu.

Bunun üzerine Kurt da, “ Tecrübemden yararlan” diyerek şakalaştı.

Görüşme basına kapalı bir şekilde devam etti.

Editör: TE Bilişim