Demokratik Sol Parti Eskişehir İl Başkanlığı olağan genel kurulunu paprti binasında gerçekleştirdi. Yıllardır DSP İl Başkanlığı yapan Hüdaver Bekler yeniden il başkanı oldu. İl Başkanlığına aday olduğunu belirten Ahmet  Şaktanlı hazırladığı listeyi bulamadığı için aday olamadı.
Tepebaşı ve Odunpazarı İlçe başkanlıkları seçimlerini tamamlayan DSP Eskişehir Örgütü’nde il başkanlığı seçimi de gerçekleştirildi.  Seçime tek listeyle giren Hüdaver Bekler,  tüm delegelere teşekkür ederek, DSP halkın yanındaki mücadelesini sürdürecğini söyledi.
Hüdaver ekler başkanlığında DSP İl Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:
“Muhammer Kılıç, Kadem Karaağaç, Ertuğrul Cantürk, Hayati Namal, A.Semra Kandırmaz, Salih Güven, Ragıp Cengiz, Davut Özkan, Hüseyin Sezgin, Kadir Aktaş, Halime Doğan ve İbrahim Ünal.
Listeyi bulamadı aday olamadı.
DSP İl Başkanlığına aday olacağını kongreden üç gün önce açıklayan Ahmet Şaktanlı, hazırladığı aday listesini divanda olduğunu belirten bir kişiye verdiğini öne sürerek, “Ancak şimdi o kişiye ulaşamıyoruz. O yüzden listeyi  açıklayamıyorum. Bu yüzden mecburen adaylıktan çekiliyorum” dedi. Parti binasında da görüşlerini açıklayan Şaktanlı, Mustafa Kemal  Atatürk’ün 1923 yılında Siyasi Partilerle ilgili tümcelerini okuyarak neden aday olmak istediğini dile getirdi.
 
 
Editör: TE Bilişim