CHP’nin gazetelere verdiği ilana da değinen Ünlü, tweeter’den isim vermeden Büyükerşen’e ve CHP’lilere yüklenerek, “İhale şartnâmelerinde yerli üretici, yerli ortak zorunluluğu getirecek misiniz” diye sordu?
Ünlü, tweeter hesabından yazdıkları şöyle:
“1- CHP'nin, AK Parti bile yerli üretici ile yapmamış onca yatırımı, ben niye yapayım "yutturmaca denemesine" şaşırmadık dahi...
2- Hezeyanları meşhur, millete "bidon kafalı" "donk donk" yakıştırması yapan bir köşe yazarının çarpıtmaları ile bu şehri uyutamazsınız.
3-Nasıl bir fikir birliği içinde olduğunuzu hep biliyorduk bu anlayışın sahibi ile, bu ilan denemeniz ile bir kez daha görmüş olduk.
4-Eskişehirli bu yatırımların şartnamelerindeki yerli ortak şartını da biliyor, çoğunluğu yerli ortak olan konsorsiyumlarla yapıldığını da
5-Tramvay kapasitesi arttırılacak.Cevap verin bundan sonra bu ihalelerde yerli üreticiyi koruyacak mısınız? Yerli sanayi kullanacak mısınız?
6-  Eskişehir'li firmalara, bu şehrin ekonomisine bir katkınız olacak mı olmayacak mı? Yerli konsorsiyumla mı yapılacak yeni üretimler?
7- İhale şartnâmelerinde yerli üretici, yerli ortak zorunluluğu getirecek misiniz?
8- Cambaza bak numaralarını bırakın da bundan sonra ne yapacaksınız ona cevap verin...”
 
 
Editör: TE Bilişim