AK Parti İl Başkanı M. Dündar Ünlü, gerçekleştirilen Danışma Meclisi Toplantısı değerlendirmesinde CHP ve MHP’ye yüklendi.

“Ülkemizde kan, şiddet ve gözyaşı yerine barış ve huzur olsun diye bir çalışma başlatan kimsenin denemediği ve uğraşmadığı bir yolu seçen Ak Parti’ye karşı çözümü istemeyen hainler ve onların işbirlikçileri sahneye çıkmıştır” diyerek sözlerine devam eden Ünlü, “. PKK’nın mesajlarını büyük bir iştahla haber yapan PARALEL yapının yayın organları, HDP’ye destek veren Nişantaşı tayfaları ve Erdoğan düşmanlığı yapalım derken vatanı hiçe sayanlar süreci tıkamıştır” diye konuştu.

MİLLETİMİZİN HUZURU İÇİN

Ünlü, şunları kaydetti; “AK Parti barış olsun derken, teröre yüz verdiğimizi iddia edenler şimdi terörden hesap sorulurken bizi savaş çıkartmakla, barışı bozmakla suçluyorlar. Sadece bu tavra bakarak bile kimin milletinin yanında, kimin Erdoğan ve Ak Parti düşmanlığı uğruna milletinin karşısında olduğunu anlayabiliriz. Hükümet güçsüz ve çaresiz olduğu için sessiz kalmamıştır. Hiçbir ümitsizliğe kapılmaya gerek yoktur. Barış sürecini hiçbir şekilde desteklemeyen, sürekli eleştiren samimiyetsizler şimdi de barışın bozulduğunu iddia etmektedirler. Sebep ne olursa olsun, söylenen sözün içeriği ne olursa olsun Ak Parti söylediğinde doğrudan reddeden, eleştirenlere milletimiz hesap soracaktır.

Ülkemizin en ufak bir boşluğunu fırsat bilenlere karşı siyaset üstü bir tavır sergilemek gerekir. Önümüzde seçimlerin olduğu artık kesindir. Teşkilatımız ve halkımız bu olağanüstü duruma karşı önce vatan hissiyatıyla karar verecektir. Bizler de milletimizin birliği ve huzuru için yine, yeniden çalışacağız.”

BOŞ DURMUYORLAR

Devleti çıkmaza, milleti de umutsuzluğa ve kargaşaya sürüklemek isteyenlerin sürekli çalışarak boş durmadıklarını hatırlatan Ünlü, “Ak Parti teşkilatına ise sessiz yığınların sesi olarak, birlik içinde, kişisel hesapları olmadan koşan dava insanları hizmet edebilir. Yekvücut olmanın şimdi tam vaktidir. Önce teşkilat içinde birbirimize kenetlenmeli, sonra ülkemiz adına gereken adımları cesaretle atmalıyız. Seçim yaklaşırken sadece gündemi takip etmek Ak Partiliye yetmez. Aynı zamanda fikir sahibi olarak her birimiz bulunduğumuz her ortamda doğruları anlatmalı, halkımızın içinde olmalıyız. Teşkilat demek siyasi partilerin halk içinde yaşayan can damarları demektir. Bu hassasiyet ve cesaretle yürüdüğümüz yolda devam edeceğiz”dedi. 

Editör: TE Bilişim