Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Divan Katip Üyesi Burcu Köksal, Alanyurtlular Derneği’nin düzenlediği geceye katılmak için geldiği Eskişehir’de ziyaretler gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Dr. Jale Nur Süllü eşliğinde ilk olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret eden Burcu Köksal daha Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Programı kapsamında Emirdağlılar Vakfı’nı ziyaret eden Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Eskişehir ve Afyonkarahisar’ın arasındaki bağı sağlayan Emirdağlılar ile birlikte olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirerek CHP Eskişehir Milletvekilleri ile birlikte bu bağı güçlendirmek için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Divan Katip Üyesi Burcu Köksal, Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Dr. Jale Nur Süllü ile birlikte Alanyurtlular Derneği’nin gecesine katıldı.

Editör: TE Bilişim