Saadet Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı Muhammed Ali Köse, Eski stadyumun yıkılarak yerine kalıcı eser ve şehrin yıllar içerisinde önemli bir sembolü olması dileğinde bulundu.

Millet Bahçesi’ni milletin parası ile yapılacağını ancak birilerinin buna lütfetmiş de onun için yapılıyormuş davranılmasından üzüntü duyduklarını belirten SP Tepebaşı İlçe Başkanı Muhammed Ali Köse, “Bu nasıl bir aymazlıktır. Demeç üstüne demeçler, teşekkür üstüne teşekkürler. Ama şehrimizin daha önemli sorunları ve öncelikli ihtiyaçları var. 54 bin metrekarelik alana yatırım yapılmasından daha fazla ihtiyaçlar var” dedi.

Şehrin bel kemiği olan esnafın işlerini yoluna koyacak yatırmaları, sanayic, tüccar ve işadamlarının destek beklediğini belirten Köse, “ Gencimiz iş bekliyor. Yeşiltepe, Fevzi Çakmak, Zincirlikuyu gibi mahallelerimizde hala imar önemli bir sorun.

Biz kimse bir şey yapmıyor demiyoruz. Ama Millet Bahçesi’ne gösterilen ilgiyi, harcanan emeği ve ayrılan milyonlarca liralık ödeneği, bahsettiğimiz konularda göremiyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim