İYİ Parti Eskişehir Teşkilatının Pazar toplantısında konuşan, hükümetin iç ve dış politikalarına tepki gösteren İYİ Parti Eskişehir İl başkan yardımcısı Hasan Çelik Gönülal “AK Parti iktidara geldiği andan itibaren terörü bir iç ve dış politika aracı kullanmaya başlamış ve hem izlediği dış politikaların sonuçları olarak hem de terör örgütü elebaşlarıyla masaya oturarak bundan siyasi rant sağlamayı amaçlayan bir görüntü vermiştir. Ancak foyaları her seferinde ortaya çıktığında ise medya ve iktidar gücünü kullanarak kendilerini mağdur edilmiş, kandırılmış olarak göstermektedir” dedi.

Terör saldırılarının yine arttığına dikkat çeken başkan yardımcısı Hasan Çelik Gönülal “2000’li yıllarda bitme noktasına gelen terör örgütü, AK Parti hükümetinin yanlış dış politikaları sonucu yeniden canlanmaya başladı. Terör örgütü ile mücadele değil tam tersine sanki Türk Silahlı Kuvvetleriyle mücadeleye başlanmıştır. Ergenekon, Balyoz, Askeri Casusluk gibi kumpas davalarla, Atatürkçü, milliyetçi vatanına ve bayrağına sadakatle bağlı liyakatlı askerler tasfiye edilerek, onların yerine ise FETÖ, mensupları yerleştirilmiştir” şeklinde konuştu.

Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu ile partililerin katıldığı toplantıda söz alan il başkan yardımcısı Hasan Çelik Gönülal, hazırladığı şiiri okuyarak Ak Partiyi eleştirdi.

Editör: TE Bilişim