Mahmudiye’de tekrarlanacak yerel seçim öncesi partiler programlarını sıklaştırdı. Ak parti bugün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i getirerek gövde gösterisi yaptı. Programa parti teşkilatı, Ak parti Eskişehir Milletvekilleri Salih Koca, Ülker Can ve seçime girecek olan Ayşe Güney katıldı.

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bazı Büyükşehir Belediye Başkanlarını seçim tekrarlanacak yerlere görevlendirdiğini anlatan Gökçek kendisinin de Mahmudiye’ye gönderildiğini kaydetti.

 Konuşmasında Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in Mahmudiye’ye geldiğinde  ‘İki sene benden bir şey beklemeyin’dediğini iddia eden Gökçek iki yıl içinde tüm köylere asfalt sözü verdi.

 Gökçek, “çocuklar için parklar, gençler için ise Gençlik Merkezi, kadınlara meslek sahibi yapmak için kurslar açılacak. Söylediklerimiz 1 yıl içinde yapılmaz ise Ankara’ya beni protestoya gelin."dedi

GÖKÇEK'E PROTESTO
Gökçek konuşmasını sürdürürken   bir kişi elindeki 'Mahmudiye'de hırsız var' yazılı pankartı havaya kaldırdı. Gökçek . Polis arkadaşım alır mısın. Ben bu adamdan şikayetçiyim" dedi. Daha sonra şahıs göz altına alındı

Editör: TE Bilişim