CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Görme Engelliler Spor Kulübü’nü ziyaret ederek kurulduğu günden bu yana çeşitli branşlarda şampiyon olarak onlarca kupa alan sporcuları kutladı, kulüp başkanı ve yönetim kurulu üyelerine emekleri için teşekkür etti.

CHP’li Çakırözer Görme Engelliler Spor Kulübü’nü ziyaret ederek, Kulüp Başkanı İrfan Çetinkuş ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Şehirdeki görme engelli sporcuların talep ve beklentilerini dinleyen Çakırözer, kulüp sporcuların aldıkları kupaların şehre büyük gurur verdiğini söyledi.

ŞAMPİYONLUKLAR ARTARAK DEVAM EDECEK

Kulüp yöneticilerine teşekkür eden Çakırözer, çeşitli branşlarda şampiyon olarak onlarca kupa kazanan görme engelli sporcuları kutladı. Görme engellilerin spor yaparak topluma kazandırılmasının çok önemli olduğuna vurgu yapan Çakırözer, “Görme engelli yurttaşlarımızın spor yaparak topluma, sosyal hayata kazandırılmaları çok önemli. Bunun için adımlar atan Görme Engelliler Spor Kulübümüze ve kurulduğu günden bu yana kulüp için emek veren herkese gönülden teşekkürler. Büyük başarılara imza atarak onlarca şampiyonluk kazanan sporcularımızın başarısının artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum ve tüm sporcularımızı kutluyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim