AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Çifteler’ de öğrenciler ile birlikte fidan dikimi gerçekleştirdi.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın himayesinde başlatılan fidanlar fidanlarla buluşuyor etkinliğinde birlikte olduklarını ifade eden Milletvekili Günay, “Gençlerimiz bizim fidanlarımız. Gerçek anlamda ülkemizin geleceği onlar. Bugün çok mutluyuz. Belediyemize, Orman Bölge Müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ederim’’ dedi.  Çifteler Belediye Başkanı Metin Özen, Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri ve öğrenciler ile birlikte fidan dikimi gerçekleştirildi.

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNİN İÇİNDE BULUNUN                     

Öğrencilere sosyal sorumluluk projelerinin içinde bulunmalarını öğütleyen Prof. Dr. Günay, ‘’Eğitiminize devam ederken mutlaka sosyal sorumluluk projelerinin içinde yer alın. Bilginizi becerinizi çevre için, toplumunuz için kullanın. Sizler bizim en büyük gücümüz ve umudumuzsunuz. Sizleri ilerde çok daha güzel yerlerde, konumlarda göreceğimize inanıyorum. Bugün burada her birinizin birer fidanı oluyor. Bu fidanı sahiplenecek ve büyüteceksiniz. Bu fidanlarla ve sizlerle birlikte ülkemiz de gelişecek ve büyüyecek’’ şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim