AK Parti MKYK Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Demiryol-İş Sendikası Eskişehir Şubesi’nin 11. Olağan Genel Kurulu’nda Eskişehir Şube Başkanı seçilen Ramazan Uysal ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

“Allah güzel hizmetler yapmayı nasip etsin” temennisinde bulunan Karacan, “ Öncelikle göreve yeni seçilen Ramazan Başkan’a ve yönetimine hayırlı olmasını diliyorum. Biz her zaman yanınızdayız, burası bilmediğimiz, ilk defa geldiğimiz yer değil, sizin sorunlarınıza çözüm bulma yolunda her zaman gayret eden birisi oldum. Bundan sonraki süreçte de başkan ve ekibiyle sürekli istişare halinde sizlerin sıkıntılarına çare bulabilmek adına çalışacağız” dedi.

Karacan daha sonra şunları söyledi:

“Burada en önemli şey aslında şehrimiz ve ülkemiz, baktığınız zaman birlikteliğin bir bütünün olduğunu görüyoruz çünkü işçisiz patron olmaz, patronsuz da işçi olmaz. Türk bayrağının altında hizmetlerimizi en iyi şekilde devam ettireceğimize yürekten inanıyor ve tekrar başkan ve ekibine yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum.”

Editör: TE Bilişim